Happy & Vitaaldag bij Bee Eco

π‡πšπ©π©π² 𝐞𝐧 π•π’π­πšπšπ₯𝐝𝐚𝐠 𝐛𝐒𝐣 𝐁𝐞𝐞 π„πœπ¨
Ik ben uitgenodigd bij Bee Eco Beverwijk voor deze feestelijke dag πŸ₯³!

Wil jij ontdekken hoe lekker en gezond biologische voeding kan zijn? Kom dan naar de Happy en Vitaaldag zaterdag 29 april 2023 en ervaar het zelf!

Op deze dag kan je genieten van allerlei activiteiten die te maken hebben met voeding en gezondheid voor jong en oud. Zo kan je bijvoorbeeld proeven van heerlijke biologische producten en krijg je tips en tricks over gezonde voeding.
Bij Michel en Mira (eigenaren van @bee.eco_beverwijk), kan je al je vragen over dit onderwerp stellen.

Daarnaast zijn CΓ©line en ik uitgenodigd πŸ˜ƒ

CΓ©line @cuisinecelavie, weet veel over gefermenteerde voeding. Zij weet als geen ander de fijne kneepjes van gefermenteerde voeding, hoe je het maakt en wat het kan doen voor jouw lijf (en dat van je (klein)kinderen).

Tamara Harberts, orthomoleculair kindervoedingscoach, richt zich op kinderen met eczeem- en darmproblemen. D.m.v. een gezond voedingspatroon weet zij klachten te helen en leert zij ouders om kinderen gevarieerder te laten eten.

Die dag zullen er leuke activiteiten voor jong- en oud zijn, zoals een quiz, kleurplaten, proeverij, kookdemo, en meer leuks. Zo kan je bij CΓ©line je vragen stellen over gefermenteerde voeding en bij Tamara over voeding- en gezondheid voor jong- en oud.

Dus kom gezellig langs en ontdek de kracht van biologische voeding. Je zal zien dat gezond eten niet alleen goed is voor je lijf, maar ook nog eens ontzettend lekker kan zijn!

πŸ“† 29 april 2023
⏰ 12:00 – 16:00 uur
πŸ“Bee Eco Beverwijk

We kijken uit naar je komst πŸ˜ƒ!

Liefs πŸ’›
Tamara
https://www.instagram.com/p/CrSvM77IBBF/?igshid=MDJmNzVkMjY=